Alanya'da Muhtarlar Günü Kutlandi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsaminda Atatürk Aniti önünde düzenlenen törene katildi. Baskan Yücel, tüm muhtarlarin gününü kutladi.

Alanya'da Muhtarlar Günü Kutlandi
Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti önünde düzenlenen törene katildi.

Törene, Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Muhtarlar Dernegi Baskani Hasan Yüksel, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar ile kurum amirleri katildi.



“Atatürk Aniti’na çelenk sunuldu”

Tören kapsaminda Alanya Muhtarlar Dernegi Baskani Hasan Yüksel, Atatürk Aniti’na çelenk sundu. Günün anlam ve önemine iliskin konusma gerçeklestiren Baskan Yüksel, “Muhtarlar demokrasinin en küçük olmasina karsin en temel yapitasini olustururlar” dedi.



“Baskan Yücel’den muhtarlara kutlama”

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, günün anisina muhtarlar ile hatira fotografi çektirdi. “Alanyamizi gelistirmek ve güzellestirmek için ugras veren tüm muhtarlarimizin gününü kutluyorum” diyen Baskan Yücel, muhtarlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA