Romatoloji Uzmani Gök Medical Park Gaziantep'te

Romatoloji Uzm. Dr. Edip Gökalp Gök, Medical Park Gaziantep Hastanesi Hasta Kabulüne baslamistir.

Romatoloji Uzmani Gök Medical Park Gaziantep'te
Ramatoloji Uzmani Dr. Edip Gök, Medikal Park Hastanesi uzman hekim kadrosuna katildi.

Hasta kabulune baslayan Gök, ilgi alani olan Romatoid Artrit, Ankilozan Spondilit, Psöriatik Artrit (Sedef Romatizmasi), Bag Doku Hastaliklari ( Lupus, skleroderma, Sjögren ), Behçet Hastaligi, Vaskülitler ( Takayasu Arteriti, Anca Iliskili Vaskülitler, PAN ) ve Ailevi Akdeniz Atesi (FMF) bölgeye hizmet verecek.

1982 yilinda Kirsehir’de dogan Uzm. Dr. Edip Gökalp Gök 2006 yilinda Uludag Üniversitesi’nde Tip Fakültesi egitimini tamamladi. 2014 yilinda, Celal Bayar Üniversitesi Tip Fakültesi Iç Hastaliklari Ana Bilim Dali’nda ihtisasini gerçeklestirdi. Uzm. Dr. Gökalp yan dal uzmanligi olan Romatoloji bransini ise 2018 yilinda Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi Romatoloji Bilim Dali’nda basarili bir sekilde tamamladi. Türkiye’nin birçok sehrinde görev alan Romatoloji Uzm. Dr. Edip Gökalp Gök ilk olarak 2007 yilinda Yozgat Merkez Musabeyli Saglik Ocagi’nda hekim olarak görev yapti. 2010 ve 2013 yillari arasinda Celal Bayar Üniversitesi Tip Fakültesi Iç hastaliklari Ana Bilim Dali’nda Arastirma görevlisi olarak, 2013 ile 2014 yillarinda Van Ercis Devlet Hastanesi uzman hekimlik, 2014 ile 2018 yillari arasinda Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi Iç hastaliklari Ana Bilim Dali Romatoloji Bilim Dali’nda Arastirma Görevlisi olarak, 2018 yilindan günümüze kadar ise Sanliurfa Mehmet Akif Inan Egitim Arastirma Hastanesi’nde Uzman hekim olarak çalisti.

Uzm. Dr. Edip Gökalp Gök, bir çok kursa gitmis ve bir çok sertifikanin da sahibi olmustur. EULAR (Avrupa Romatoloji Dernegi) Onayli ve Sertifikali Temel Ultrasonografi Kursu, EULAR (Avrupa Romatoloji Dernegi) Onayli ve Sertifikali Intermediate Ultrasonografi Kursu, EULAR (Avrupa Romatoloji Dernegi) Onayli ve Sertifikali Kapillereskopi Kursu, Türk Romatoloji Dernegi Onayli SMART Sakroiliak MR Kursu, Wienna General Hospital Rheumatology Clinic Rheumatology Diseases Course bunlardan bazilari olarak siralanmaktadir. Medical Park Gaziantep Hastanesi Romatoloji Uzm. Dr. Edip Gökalp Gök Türk Romatoloji Dernegi, Akdeniz Romatoloji Immünoloji Dernegi, EULAR ( Avrupa Romatoloji Dernegi) üyesidir.
Kaynak: İHA