Hayat Boyu Ögrenme Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi

Hayat Boyu Ögrenme Kurumlarinin 2021 yili çalismalari degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Hayat Boyu Ögrenme Degerlendirme Toplantisi Gerçeklestirildi
Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Sube Müdürü Yavuz Çaglar ile ilimize bagli tüm halk egitimi merkezi müdürleri katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici toplantinin açilis konusmasinda "Denizli Milli Egitim Müdürlügü olarak çok güzel islere imza atiyoruz. Denizli’miz Hayat Boyu Ögrenmeye katilim oraniyla da çok iyi yerlerde. Bu basari sadece bizim degil hepimizin basarisi. Vatandasimiz bizden ne bekliyor? Biz neler yapabiliriz? Bu sorularin cevabi siz Halk Egitimi Merkezi Müdürlerimizde. Sizlerin adim ve yaptiginiz isleri ilçenizde bulunan tüm vatandaslar duymali. Meslek edindirmeye yönelik kurslara önem verilmeli ve tüm vatandasa hitap eden kurslar açilmalidir. 2021 yili Ekim ayina kadar ilimiz genelinde toplam 4 bin 367 kurs açilarak, 70 bin 69 kursiyer yararlanmistir” dedi.

Toplantinin devaminda 2021 yili kurs/kursiyer verileri ile açilan kurslarin degerlendirmeleri yapilarak, vatandas ve ihtiyaca yönelik açilacak yeni kurslar planlandi.
Kaynak: İHA