Emniyet Genel Müdürü Aktas Yazir Polis Karakolunu Inceledi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi tarafindan Yazir Mahallesine kazandirilan Polis Karakolunu ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Aktas Yazir Polis Karakolunu Inceledi
Selçuklu Belediyesi tarafindan bölge güvenligini saglamak ve bölge asayisini saglamak amaciyla yapilan Yazir Polis Karakolu tamamlandi. Kullanima hazir hale gelerek yakinda açilisinin yapilmasi planlanan karakolda Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci ile birlikte incelemelerde bulundu. Baskan Pekyatirmaci, karakol binasi hakkinda Genel Müdür Mehmet Aktas’a detayli bilgiler verdi. Inceleme esnasinda Emniyet Genel Müdürlügü Insaat ve Emlak Dairesi Baskani Ahmet Nehar Poçan, Konya Il Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Il Jandarma Komutani Sakir Uslu da hazir bulundu. Yazir polis karakolu binasini inceleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, binanin bölgenin ihtiyacini karsilayan ve görevli polislerin rahatlikla görevlerini yapabilecegi bir karakol oldugunu ifade etti.



“Karakol binasi bölgenin güvenligini saglamakta katki sunacak”

Yazir bölgesinde asayisi saglamak için bölgenin ihtiyaci olan karakol binasini belediye olarak kazandirdiklarini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Yazir, Beyhekim, Selahattin Eyyübi mahallelerimiz giderek büyüyen mahallelerimiz. Bu mahallelerde güvenlik sorunu yok ancak bir asayis olayi ya da kaza gibi durumlarda görevli polisler uzak noktalardan buraya ulasmaya çalisiyor. Insallah karakol binamizin tamamlanmasiyla birlikte bu noktadan bölgenin güvenligi saglanmis olacak. Ben yakin zamanda açilisini gerçeklestirecegimiz karakol binamizin hem mahallemize hem de emniyet camiamiza hayirli olmasini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA