Baskan Bilgin Açiklamasi '700 Milyon Degerinde Hizmetlerimize Basladik''

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, muhtarlarla bir araya geldigi programda, “700 milyon degerinde hizmetlerimize basladik, devam ediyoruz, insallah tamamlayacagiz’’ dedi.

Baskan Bilgin Açiklamasi '700 Milyon Degerinde Hizmetlerimize Basladik''
Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 65 mahalle muhtariyla bir araya geldi. Sivas’a yapilan ve yapilacak olan hizmetlerin istisare edildigi toplantida mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerileri konusuldu. Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçeklestirilen toplantiya Baskan Bilgin’in yani sira Baskan Yardimcilari, Muhtarlar Dernegi Baskani Cemalettin Arslan ve mahalle muhtarlari katildi.

“Çaba harciyoruz”

Programda konusan Baskan Hilmi Bilgin, “Vatandaslarimizla aramizda köprü vazifesi gören siz degerli muhtarlarimizla istisare ederek mahallerimizin sorunlarina hizli çözüm üretecegiz. ‘Daha yasanabilir bir Sivas için’ el birligiyle, güç birligiyle hizmet etmeye devam edecegiz.Belediye dedigimiz zaman Belediyecilik dedigimiz zaman muhtarlarimizin yeri her zaman ayridir. Bugün her mahallemizde ayri ayri farkli alanlarda çalismalar yapiyoruz. Bu hizmetleri yaparken de en büyük paydasimiz en büyük ortagimiz tabi ki muhtarlarimizdir. Çünkü biz biliyoruz ki; muhtarlarimizin dünden bugüne kadar vatandas ile devlet arasinda köprü vazifesi görmüstür. Bu nedenle Belediye olarak bizlerde yapilacak her çalisma, baslanacak her projeye muhtarlarimizi dâhil ederek süreci yürütüyoruz. Mahallelerimizin ve sehrimizin neye ihtiyaci varsa onu gidermek için çaba harciyoruz” dedi.

“Hepimiz ayni düsünce de ayni kulvardayiz”

Baskan Bilgin, “Bu yil altyapi hariç 700 milyon degerinde hizmetlerimize basladik, devam ediyoruz, insallah tamamlayacagiz. Cumhurbaskanimizin bir sözü var “Hizmet önemli ama yeterli degil” eksik olan nedir? Bu hizmeti yaparken sürece vatandaslarimizi katmak, hemserilerimizin gönlünü kazanarak proje üretebilmek. Sivas’a hizmet konusunda ayrismak yerine beraber olursak kazanan memleketimiz olacak. Sivas’a hizmet konusunda hepimiz ayni partili olacagiz. Ayrismayacagiz, siyasi handikaplara kapilmayacagiz. Sivas’i gelistirme, büyütme konusunda hepimiz ayni düsünce de ayni kulvardayiz. Daha güzel daha modern bir Sivas, sanayisiyle altyapisiyla üstyapisiyla, egitimiyle, kültür ve sanatiyla, yesil alaniyla muhtesem bir Sivas insa edebilmek ve gençlerimize daha yasanabilir bir memleket emanet etmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA