Antakya Belediye Baskani Yilmaz'dan Muhtarlar Günü Mesaji

Antakya Belediye Baskani Izzettin Yilmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla mesaj yayimladi.



Yilmaz, mesajinda ülkemizde yerel demokrasinin en eski örnegini temsil eden muhtarlik müessesesinin 1829 yilindan bu yana faaliyetlerini sürdürdügünü hatirlatti.

Muhtarlarin ve muhtarlik müessesesinin ihtiyaçlari, karsilastiklari sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile müessesenin önemini belirtmek amaciyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in takdirleriyle 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak belirlendigini aktaran Yilmaz, sunlari kaydetti:

"Özellikle belediyelerin vatandaslara hizmeti ulastirmasinda ve taleplerin alinmasinda muhtarlarin önemi büyüktür. Gelecegin Antakya'sini birlikte insa etmek için, hemserilerimizin tercihleri ile is basina gelmis, degerli muhtarlarimizin fikirlerine, taleplerine her zaman önem veriyoruz. Antakya Belediyesi olarak bizler de yönetim anlayisimizda her zaman muhtarlar ile iletisim halinde olarak, mahallelerimize en güzel hizmeti sunmanin gayretindeyiz. Belirli dönemlerde bir araya geldigimiz muhtarlarimiz ile çesitli görüsmeler yaparak, sorunlarin en kisa zamanda çözüme kavusmasini sagliyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle en büyük yardimcilarimiz olan muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularimla kutluyor, muhtarlarimiza çalismalarinda basarilar ve kolayliklar diliyorum. Ayrica önceki dönemlerde sehrimize hizmet vermis muhtarlarimiza saglikli bir yasam, ebediyete intikal etmis olanlara Cenab-i Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA