ERÜ'de Anatomi Laboratuvari'nin Açilisi Gerçeklestirildi

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) hayirsever destegi ile tefrisati gerçeklestirilen Tip Fakültesi Anatomi Anabilim Dali Laboratuvari’nin açilisi gerçeklestirildi.

ERÜ'de Anatomi Laboratuvari'nin Açilisi Gerçeklestirildi
Hayirsever destegi ile tefrisati yapilan Anatomi Laboratuvari’nin açilisina Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hizir Yakup Akyildiz, Hastaneler Bashekimi Prof. Dr. H. Kutay Tasdemir, akademisyenler ile Hayirsever Ülger Ailesi katildi.

Açilista konusan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, Anatomi Laboratuvarinin tefrisatini yaptirarak yeni maketler alinmasina destek olan Hayirsever Fatma Ülger’e tesekkür etti. Rektör Çalis, “Hayirseverimiz Fatma Ülger tarafindan anne ve babasi Sultan ve Mehmet Mutlu adina tefrisati yaptirilan Anatomi Laboratuvari ile ögrencilerimiz modern ve fiziki alt yapisi güzel bir laboratuvara sahip oldular. Tip Fakültesi ögrenciliginde insan vücudu tanimak çok önemli bir egitimdir. Ögrencilerimiz bu laboratuvar sayesinde insan anatomisini çok iyi ögreneceklerdir. Insan vücudunu yansitan maketler ise egitimde çok önemlidir. Hayirseverimiz Fatma Ülger tarafindan hem laboratuvarimizin fiziki alt yapisi düzenlendi.

Hem de birçok fakülte de bulunmayan anatomi maketleri ögrencilerimize kazandirildi. Hayirseverimize sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Hayirsever Fatma Ülger de konusmasinda anne ve babasi adina güzel bir hayir isi yapmaktan dolayi mutlu oldugunu söyledi.

Konusmalarin ardindan Rektör Çalis ve davetliler tarafindan laboratuvarin açilisi gerçeklestirildi.

Açilis, Rektör Çalis’in Hayirsever Fatma Ülger’e plaket takdiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA