Söke Alt Sanayi Bölgesi'nde 15 Bin Metrekarelik Yol Çalismasi Gerçeklestirildi

Söke Belediyesi’nden alt sanayi bölgesinde 15 bin metrekarelik yeni yol çalismasi gerçeklestirildi.

Söke Alt Sanayi Bölgesi'nde 15 Bin Metrekarelik Yol Çalismasi Gerçeklestirildi


Söke Belediyesi yol yapim çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. 2020 yili Haziran ayinda Söke Belediye Baskani Levent Tuncel’in talimatiyla Söke’nin alt sanayi bölgesinde ulasim agina üç yeni sokak kazandirilmisti. Söke sanayisinin önemli firmalarinin da yer aldigi bölgede, açilan yeni sokaklar oldukça bölgedeki vatandaslar tarafindan begeni ile karsilandi. Yol çalismalarini sürdüren Söke Belediyesi yol yapim çalismalarinda bu yil programina aldigi bu üç sokakta yol kaplama çalismasina baslatti. 10’ar metre genisliginde Birlik, Ugras Sokak, 15 metre genisligindeki Olgu Sokak ve çevresinde parke yol kaplama çalismasi ile kaldirim yapim çalismalari devam ediyor. Bölgede Söke Belediyesi Santiye ekiplerince toplamda 15 bin metrekarelik yeni parke yol dösemesi yapildi.

Baskan Tuncel yakindan takip ediyor

Ihtiyaç duyulan ve olusturulan çalisma planinda var olan yeni yollarin açilmasina önem veren Söke Belediye Baskani Levent Tuncel, bu yollarin düzenlemelerinin de Söke’ye yakisir sekilde yapildigina dikkat çekti. Baskan Yardimcisi Veli Devrim Yerli ile birlikte alt sanayi bölgesinde yapilan yol yapim çalismalarini bizzat takip eden Baskan Tuncel, Santiye Sefi Muammer Tosun’dan çalismalarla ilgili bilgi alarak bölgedeki vatandaslarla da sohbet etti.

"Vatandas yagmur, çamurdan kurtuldu”

Bölgedeki isletme sahipleri yapilan yol çalismalarindan memnuniyetlerini dile getirerek, yagmur ve çamurdan kurtulduklarini belirtti.

Vatandaslar da Baskan Tuncel’e çalismalardan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA