Pendik'te Yikim Esnasinda Binadan Kopan Parçalar Tedirginlige Neden Oldu

Pendik’te bir binanin kontrollü yikimi esnasinda binanin istinat duvarindan kopan parçalar yan binanin otopark bosluguna düstü. gürültüyü duyan mahalleli, panige kapilarak yetkililere "bina yikildi" ihbarinda bulundu. Parçalarin düstügü yerde kimsenin bulunmamasi olasi bir faciayi engelledi.

Pendik'te Yikim Esnasinda Binadan Kopan Parçalar Tedirginlige Neden Oldu


Olay 16.00 siralarindan Pendik Esenler mahallesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre bir binanin kontrollü yikimi esnasinda yikilan binanin istinat duvarindan kopan parçalar, yan binanin otopark bosluguna düstü. Sesi duyan vatandaslar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine birçok polis ve zabita ekibi sevk edildi. Kopan parçalarin düstügü yerde kimsenin bulunmamasi olasi bir faciayi engelledi.

“Mahalleli bina çökmüs diye ihbarda bulunmus”

Gürültüyü duyan mahalleli ise bir binanin yikildigi düsüncesine kapilarak yetkililere "bina yikildi" ihbarinda bulundu. Binanin kontrollü yikim çalismasini yapan isçilerden Mehmet Sancak, “Yani yikim yapiyorduk. Herhangi bir sey oldugu yok. Bizim bir seyden de haberimiz yok. Mahalleli bina çökmüs diye sikayet olmus. Ama öyle bir durum yok. Burada kontrollü bir yikim yapiliyor. Polisler ve itfaiye araci geldi. Ne oldugunu anlamaya çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA