IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Agiralioglu, Erzurum'da Esnafin Sorunlarini Dinledi

IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz Agiralioglu, Erzurum’un Oltu, Narman ve Olur ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Agiralioglu ve beraberindeki heyete cag kebap ikraminda bulunuldu.

IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Agiralioglu, Erzurum'da Esnafin Sorunlarini Dinledi
IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz Agiralioglu, Erzurum Il Baskani Melih Kirkpinar ve yönetim kurulu üyeleri, IYI Parti Erzurum Kadin Kollari Baskani Esra Akpinar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Oltu, Narman ve Olur ilçelerinde esnaflari ziyaret etti. Vatandaslarin sorunlarini dinleyen Agiralioglu, partisinin çalismalari hakkinda bilgiler verdi. IYI Parti heyetinin ilk duragi Narman oldu. Esnaf ziyaretlerinin ardindan eski Narman Belediye Baskani Ahmet Yücel Isleyen’i ziyaret eden Agiralioglu, Narman’i begendigini dile getirdi. Ahmet Yücel Isleyen ise sahibi oldugu Peri Otel’de misafirlerini agirlamaktan onur duydugunu belirterek, heyete yemek ikraminda bulundu.

Narman’i ziyaretinin ardindan Oltu’ya geçen Agiralioglu ve beraberindekileri, ilçe girisinde IYI Parti Oltu Ilçe Baskani Hikmet Dag ve partililer karsiladi. Esnaf ziyaretinin ardindan parti binasinda partililerle bir araya gelen Agiralioglu, partiye yeni katilan üyelere rozetlerini takti. Agiralioglu ve beraberindekiler daha sonra Olur ilçesine geçti. Olur’da Ilçe Baskani Huriye Özgül ve partililer ile bir araya gelerek, esnafi ziyaret eden heyet, ayrica Olur Muhtarlar Dernegi’ni de ziyaret etti. Agiralioglu’nu burada Dernek Baskani Vedat Ergün ve mahalle muhtarlari karsiladi. Muhtarlarin sorunlarini dinleyen Agiralioglu ve beraberindeki heyete IYI Parti Olur Ilçe Baskani Huriye Özgül Ormanagzi köyünde cag kebap ikraminda bulundu. Agiralioglu ve beraberindekiler yemegin ardindan Erzurum’a hareket etti.
Kaynak: İHA