Havza'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Futbol Turnuvasi Basladi

Havza'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Futbol Turnuvasi basladi.

Havza Kaymakamligi tarafindan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü isbirligi ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Futbol Turnuvasi oynanan maçlarla basladi.

Ilçe Stadi'nda baslayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Futbol Turnuvasi'nin ilk vurusunu Havza Kaymakami Cengiz Nayman ve Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir gerçeklestirdi.

On üç takimin katilimi ile gerçeklestirilen turnuva grup eleme maçlarinin ardindan oynanacak olan final maçlari ile 26 Ekim'de sona erecek.

Havza Kaymakami Cengiz Nayman turnuvanin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlendigini belirterek, "Dostça, centilmence bir turnuva diliyorum. Birlik ve beraberligin pekismesi için düzenledigimiz bu turnuvada tüm takimlara basarilar diliyorum." dedi.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise futbol turnuvasinin hayirlara vesile olmasini dileyerek, "Halkimizi spora tesvik etmek ve dostlugumuz, birligimizi daha da pekistirmek için düzenledigimiz turnuvamizda önemli olan birlikte bir seyler yapmak. Bu vesileyle, turnuvaya katilan tüm takimlara basarilar diliyorum. Emegi geçenlere tesekkür ederim." dedi.

Baslama vurusu ile birlikte baslayan turnuvanin ilk gününde oynan maçlar Huzurevi 3 - Peksen Et 1, Madeni Isler Odasi 6 - Sanayispor 2, Bekdiginspor 0 - Hastane 2, Havza Belediyesi 1 - Akara Gsm 4 ve Emniyetspor 4 - Havza Belediyesi 2 sekilden sonuçlandi.

Kaynak: AA