Güngören'de Egitim Gören Ögrencilere 90 Bin Ücretsiz Deneme Sinavi

Güngören Belediyesi’nin Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile imzaladigi protokol çerçevesinde ilçe genelinde bulunan yaklasik 25 bin ögrenci en az 3 kez ücretsiz deneme sinavina girerek basarisini test edebilecek. Yapilan protokol neticesinde ilk deneme sinavi 25 bin ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Güngören'de Egitim Gören Ögrencilere 90 Bin Ücretsiz Deneme Sinavi
Güngören Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Güngören Belediyesi arasinda ilçe genelinde 5 ila 12’nci siniflarda egitim gören ögrencilere yönelik “90 bin ücretsiz deneme sinavi projesi” kapsaminda yapilacak olan deneme sinavi protokolü imzalandi. Imza törenine Güngören Kaymakami Zeyit Sener, Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir ile Ilçe Milli Egitim Müdürü Ferhat Öztürk katildi.

Baskan Demir, “Yapilacak olan deneme sinavlari ile ilçe genelindeki her ögrencinin basarisini ortaya çikarmak, motivasyonlarini yükseltmek ve imkani olup olmayan tüm ögrencilerimizi gelecege hazirlamak için bu projeye adim attik. Güngören’de egitim gören tüm ögrencilerimizin sinav heyecanina alistirmak için yil boyunca gerçek bir sinav gibi deneme sinavlarimiz tekrarlanacak. Bu sayede ögrencilerimizin de basarilarinin artacagina inaniyoruz” dedi.

Her ögrenci en az 3 kez deneme sinavina katilacak

Türkiye’de ilk kez Güngören Belediyesi’nin destegi ile bu kadar kapsamli bir deneme sinavi projesi baslatildi. Ücretsiz deneme sinavi 2021/2022 egitim ve ögretim yili içerisinde ilçe genelindeki 5 ila 12’nci siniflarda egitim gören ögrenciler en az 3 kez katilacak.

Ilk deneme sinavi ilçe genelinde yaklasik 25 bin ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Güngören Belediyesi’nin Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle ücretsiz olarak gerçeklestirdigi deneme sinavi, ögrencilerin bilgi, beceri, zaman kullanimini ölçmesini saglarken, adaylarin durumunu tespit noktasinda da belirleyici bir rol oynayacak.
Kaynak: İHA