Erzincan'da Asfalt Yama Çalismalari Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri sehir genelinde asfalt yama çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yapilan program dâhilinde çalisan ekipler, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt onarim, bakim ve yama çalismalarina devam ediyor.

Erzincan'da Asfalt Yama Çalismalari Devam Ediyor
Erzincan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, sehir genelinde baslatilan üst yapi çalismalari kapsaminda alt yapi çalismalarindan dolayi hasar gören yollarda bakim ve onarim çalismalarini yogunlastirdi. Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, sehir genelinde daha önce tespit edilerek plan ve programa alinmis tüm mahalle ve sokaklarda asfaltlama ve asfalt yama çalismalarini sürdürüyor. Çalismalar kapsaminda Çukurkuyu ve Yalnizbag Yerleskelerinde tahrip olmus yollarda asfalt yama çalismalari devam ediyor.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, “Sehrimizin her yerinde planli bir sekilde, vatandasimizin memnuniyetini ön planda olacak sekilde çalismalari sürdürüyoruz. Üst yapida çözüm bekleyen sorunlari gideriyoruz. Sehir merkezinde yapmis oldugumuz üst yapi çalismalari ile trafik akisini ve yaya ulasimi daha güvenli kaliteli hale getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaslarimizla birlikte güçlü bir sekilde sehrimizin sorunlarini çözüme kavusturuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA