Ankara'nin Baskent Olusunun 98'Inci Yil Dönümü Altindag'da Kutlandi

Ankara Altindag Belediyesi, Ankara’nin baskent olusunun 98’inci yilini dünyaca ünlü müzisyen Bozkurt Ilham Gencer’in konseri ile kutladi.

Ankara'nin Baskent Olusunun 98'Inci Yil Dönümü Altindag'da Kutlandi
Ankara’nin baskent olmasinin 98’inci yil dönümü Altindag Belediyesi’nin düzenledigi Bozkurt Ilham Gencer konseri ile kutlandi. Cumhurbaskanligi Senfoni Orkestrasi Konser Salonu’nda gerçeklesen etkinlikte dünyaca ünlü caz sanatçisi Bozkurt Ilham Gencer ile oglu Bora Gencer ve kizi Ayse Gencer’de sahne aldi.

"Unutulmaz bir geceye imza attik"

Ankara’nin baskent olusunu, Ankara’nin kalbi Altindag’da unutulmaz bir etkinlikle kutlamak istediklerini söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, "Ilham Gencer, Cem Karaca, Baris Manço, Ajda Pekkan ve Ayten Alpman gibi isimlerin kesfedilmesine katki saglayan çok degerli bir sanatçi. Ayni zamanda Türkiye’nin ilk piyanist santörlerinden ve Türkiye’ye caz müzigini sevdiren kisi. Kendisi 98 yasinda ve neredeyse 1 asirdir müzik tutkunu. Ne mutlu ki, evlatlari da kendisi gibi çok basarili ve degerli birer müzisyen. Gencer ailesi Altindag’da, Ankara’miz için bir araya geldi ve ayni sahnede yer aldi. Böylesine unutulmaz bir geceye imza attigimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA