DPÜ Giysibank Yeniden Hizmet Vermeye Basladi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi’nin sosyal yardimlasma projelerinden olan ve 2019 yilinda hayata geçen Giysibank, salgin döneminin ardindan ögrencilerin üniversiteye dönmesiyle kapilarini yeniden açti.

DPÜ Giysibank Yeniden Hizmet Vermeye Basladi
Dumlupinar Üniversitesi Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanliginin yönetiminde 2019 yilinda ihtiyaç sahibi ögrencilerin giyecek gereksinimlerini karsilayabilmeleri amaciyla kurulan Giysibank, 2021-2022 Akademik Yili ile birlikte yeniden Sosyopark’taki yerinde hizmet vermeye basladi.

Giysibank’tan yararlanmak için ögrencilerin Kütahya Dumlupinar Üniversitesi E-Randevu sistemi olan randevu.dpu.edu.tr adresinden giris yapmalari ve Giysibank’tan randevu almalari gerekiyor. Randevu saatinde magazada bulunarak ögrenci kimliklerini gösteren ögrenciler, uygulamadan yararlanabilecekler. Ögrenciler bir yariyilda üç farkli giysiyi alabilme hakkina sahip olacaklar.

Rektör Prof. Dr. Kazim Uysal, Giysibank’i ziyaret ederek çalisanlarla sohbet etti. Rektör yardimcilari Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Atilla Batur ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Ögr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz’ün de eslik ettigi ziyarette magazada bulunan ürünleri inceleyen Rektör Uysal, ögrencilerin ilgisi ve magazadaki stoklarla ilgili bilgiler aldi. Magazada ürünlerin eksildikçe tamamlanmasi için ne gibi çalismalarin yapildigi hakkinda bilgi alan Rektör, ögrencilerin temel gereksinimlerinin karsilanmasi konusunda gereken hassasiyetin en üst düzeyde gösterilmesini istedi.

Kizilay Dernegi Kütahya Subesi basta olmak üzere Kütahya’daki kamu kuruluslarinin, özel kurumlarin ve hayirseverlerin desteklerinin devam ettigi Giysibank’in yeniden etkin olarak çalismaya basladigini ifade eden Uysal, giyinme konusunda gereksinimleri olan ögrencilerin hiç çekinmeden Giysibank’a gelebileceklerini ve begendikleri elbiseleri bedelsiz olarak alip giysi ihtiyaçlarini karsilayabileceklerini söyledi.

Kaynak: İHA