Binali Yildirim'dan Baskan Pekmezci'ye Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve açilis töreni için Bayburt’a gelen AK Parti Genelbaskan Vekili Binali Yildirim kalabalik bir heyetle birlikte Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’yi makaminda ziyaret etti.

Binali Yildirim'dan Baskan Pekmezci'ye Ziyaret
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Pekmezci, Yildirim’i Bayburt’ta ve Bayburt Belediyesi’nde agirlamaktan dolayi mutluluk duyduklarini ifade ederek, “Basbakanim ülkemize çok güzel hizmetlerde bulundunuz. Bizler yerel yönetimler olarak elimizden geldigi kadar ülkemize hizmet etme adina yapilmasi gerekenleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Suanda çalismalarimiz planladigimiz sekilde devam ediyor. Insallah ülkemizin daha iyi, daha güzel sartlarda geliserek bizleri de daha güçlü bir konuma getirir diye ümit ediyorum. Sizleri tekrar burada agirlamaktan gurur duydugumu ifade ediyor saygilar sunuyorum.” diye konustu.

Binali Yildirim ise Bayburt’ta bulunmaktan ve Bayburtlularla bulusmaktan dolayi mutluluk duyduklarini söyleyerek Baskan Pekmezci’ye misafirperverliginden dolayi tesekkür etti ve çalismalarinda basarilar diledi.

Daha sonra Belediye Baskani Pekmezci Yildirim’a Aydintepe Kabartma Kilimi, Bayburt’un yöresel ürünlerinden olusan çesitli hediyeler ile plaket takdiminde bulunurken Yildirim ise Baskan Pekmezci’ye çesitli hediyeler verdi.

Yildirim ziyaretin ardindan belediye önünde vatandaslara hitap etti.

Ziyarette Ulastirma eski Bakani ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Sivas Valisi Salih Ayhan, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Erzincan Milletvekilleri Burhan Çakir ve Süleyman Karaman, Gümüshane Milletvekili Cihan Pektas, Erzincan eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Vali- Mülkiye Basmüfettisi Osman Kaymak, Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Sivas Cumhuriyet Bassavcisi Hasan Ugurlu, Ak Parti Bayburt Il Baskani Haci Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Il Baskani Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi Idris Aydin, Yargitay Onursal Birinci Baskanvekili Abdulkadir Ilhan, Bayburt Belediyesi Baskan Yardimcilari Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Baskani Abdurrahman Sentürk, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sentürk, Aydintepe Belediye Baskani Hasim Sentürk, Demirözü Belediye Baskani Arslan Gürer, Gökçedere Belediye Baskani Yavuz Bakir, Arpali Belediye Baskani Abdurrahman Polattimur, Bayburt Belediyesi eski Baskani Mete Memis, Il Genel Meclisi Baskani Bülent Yardimci, Bayburt Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve Bayburt Belediyesi Birim Müdürleri yer aldi.
Kaynak: İHA