Caudalieve En Çok Sevilen Serileri

Mathilde & Bertrand Thomas tarafından 1995 yılında kurulan Caudalie, günümüzdeki en iyi Fransız dermokozmetik markalarından biridir.

Caudalieve En Çok Sevilen Serileri
Geniş bir ürün yelpazesi olan markada cilt ve saç bakımı ürünleri ile parfüm seçenekleri beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır. Caudalie ürünlerinde mineral yağ, paraben ya da hayvansal içerikler bulunmaz. Asma ve üzüm özlerinin cilt yapısındaki olağanüstü etkileri keşfedildikten sonra doğal aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş ve ürün formüllerinde kullanılmaya başlanmıştır.

Caudalie Seri Özellikleri

Caudalie seriler halinde temel kullanım hedefleri bakımından sınıflandırılmıştır. Her seri ve ürün maksimum performansı göstererek mükemmel sonuç almayı hedefler.

Caudalie Göz Kremi

Göz çevresini gözle görünür şekilde iyileştiren ürünlerden meydana gelmektedir. Nem kaybını engeller, yeni oluşan ve derinliği yüksek kırışıklıklarda fark yaratan şekilde çözüm sunar. Jojoba yağı, ayçiçeği, mimoza özleri derinlemesine onarım sağlayarak direncin gelişmesine yardım eder. Resveratrol ve Viniferineile sıkılaştırıcı, toplayıcı ve aydınlatıcı etki sağlar. Antioksidan üzüm çekirdeği polifenolleri daha genç hissetmenizi sağlayacak.

• Yaşlanma belirtileri en aza iner
Kırışıklık ve çizgiler onarılır.
• Serbest radikallerin etkisini yok eder.
• Koyu halkalar ve şişkinlikler onarılır.
• UV ışınları için güneş filtreleri içerir.
• Dudak çevresinin kullanılmasında da uygundur.

Caudalie Nemlendirici

Cildin genel sağlığını koruması, dış etkenlere karşı daha iyi mücadele etmesi için Caudalie nemlendirici ürünleri çok yönlü etki sunacaktır. Aktif içerikleriyle fark yaratan ürünler, kısa sürede gözeneklere işleyerek hücresel düzeyde iyileştirme sağlar. Hafif, yağlı his bırakmayan, hoş kokulu krem çeşitleri aydınlık bir cilt yapısı kazanmanıza da yardım edecektir. Elastikiyetini kaybeden ciltlerde nem dengesini yeniden kazandırarak cilt bariyerinin güçlenmesine katkı sağlar. Her cilt tipinin beklentilerine yanıt veren Caudalie nemlendirici, kendinizi daha sağlıklı ve genç hissetmenizde etkilidir. Ürünleridüzenli ve kullanım talimatlarının dışına çıkmadan uyguladığınızda renk dengesizlikleri gidecek ve daha aydınlık bir cilt tonu oluşacaktır. Yoğun özler içeren bu ürünler gözeneklerinizi sıkıştırarak çok yönlü etki eder.

Caudalie Serum Ürünleri

Popüler Vinosource Sos Thirst Nem Serumu içeriği ile fark yaratan bu seri üzüm çekirdeği polifenolleri açısından bir hayli yoğundur. Bu madde yönünden zengin olması ciltte şok etkisi yaratmaktadır. Komedojenik olmayan ürün, renklendirici ve mineral yağ da içermez. En hassas yapıdaki cilt tiplerinin bile kullanımı için idealdir. Cildi baştan sonra yeniden yapılandırır. Polyphenol C15 Kırışıklık Karşıtı Koruyucu Serum da serinin bir diğer beğenilen ürünü olarak karşımıza çıkar. %100 anti-oksidan özelliği olan bu ürün, ince çizgiler ve derin kırışıklıklar için idealdir. Ayrıca güneşten gelen zararlı ışınların etkisini de yok eder. Serbest radikallerin etkilerini azaltır.

Caudalieve En Çok Sevilen Serileri



Caudalie Peeling

Caudalie Peeling ürünlericildin yenilenmesini sağlar. Dış etkenler ve hormonlar gözeneklerde kir ve gereksiz maddelerin birikmesine neden olur. Peeling ile gözenekler derinlemesine temizlenir ve ölü tabaka yok edilir. Arındırıcı maske, hücrelerin kendini daha hızlı toparlanmasını sağlar. Ancak derinlemesine temizlik sırasında cilde ekstra zarar vermez. Örneğin içerisinde paraben, fitalat, sodyum larül sülfat veya mineral yağ ile renklendirici yoktur. Bu yan etkenlerin olmaması beraberinde serbest radikallerin etkisinin de azalmasını sağlar. Nazik bir şekilde cilt temizliği sağlayan Caudaliepeeling pürüzsüz görünüm elde etmenizi sağlar. Ölü tabakayı soyarak tazeler. Üstelik peeling ürünleri sivilce sonrasında kalan koyu ve kırmızı lekeleri de yok eder. Sorunun çözümüne yönelik tedaviye katkısı olan AHA, vitamin C, retionidler ve vitamin B5 içerir. Uzmanlar kimyasal peelinglere alternatif olarak bu ürünleri önermektedir.

Caudalie Ürünleri Nerede Satılıyor?

Caudalie ürünlerini, Türkiye genelinde yetkili eczanelerden bulabilirsiniz. Bununla birlikte Caudalie markasının kendilerine ait bir e ticaret siteleri de var ve buradan da ürün sipariş edilebiliniyor. İnternet üzerinden alışveriş yapmayı düşünenler içinde aynı zamanda https://www.narecza.com/ adresinden de uygun fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.