Aylin Nazlıaka Adnan Oktar Cemaati'nin mensubu mu? Hala ses yok...

Tutuklu bulunan suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'ya övgüler dizdiği bir video sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Normal olarak akıllara da Aylin Nazlıaka acaba Adnan Oktar Cemaati'nin mensubu mu? sorusu geliyor...

Aylin Nazlıaka Adnan Oktar Cemaati'nin mensubu mu? Hala ses yok...
Aylin Nazlıaka Adnan Oktar Cemaati'nin mensubu mu? Hala ses yok...
Adnan Oktar'ın Aylin Nazlıaka'yı yere göğe sığdıramadığı bir video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

MAHÇUP ETMENİN BİR ANLAMI YOK

Aylin Nazlıaka için oldukça temiz ve zarif bir bayan ifadelerini kullanan Adnan Oktar, Nazlıaka için dimdik yürüyor, kendini güzelleştirmeye gayret ediyor. Bunu mahçup etmenin bir alemi yok. Kadın nihayetinde. Kol kırılır yen içinde kalır. Pişman olmuştur bitmiştir. Ağzından kaçmıştır uzatmaya ne gerek var? dedi.

ÇOK KİBAR, SÜREKLİ GÜLERYÜZLÜ, SÜREKLİ SEVECEN

Konuşmasında Aylin Nazlıaka'yı CHP'ye karşı savunduğu anlaşılan Adnan Oktar 'Bu kadın bu vaziyetle siyasetle nasıl uğraşsın? Ufacık bir şey bunu nasıl yapsın? Desteklemen lazım ki rahat hareket etsin. Ağzından bir şey kaçtı diye üstüne çökmenin bir alemi yok. Bakıyorum çok kibar hareketleri. Sürekli güleryüzlü sürekli sevecen. Tertemiz giyiniyor yazık gühan. Bu CHP zihniyetine yakışmaz ayıp yapıyorlar' ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar videonun devamında şunları söylüyor;

Mesela instagram'da marka ayakkabısını paylaşmış ortalığı birbirine kattılar. Genç kız şık giyinmekten de hoşlanıyor. Kibar, kaliteli bir kız. Tebrik et yahu. Ne güzel ayakkabın de. Bu ne sevgisizlik, merhametsizlik? Sana çok yakışır de. Hakikaten de çok yakışıyor. Bu ne kahraman mı oluyorsunuz ya? Bu sevgisizliğe bir son vermeleri lazım.

AYLİN NAZLIAKA'DAN SES YOK

İddiaların büyük yankı uyandırmasının ardından gözler Aylin NazlıAka'ya çevrilmişti. Ancak NazlıAka'dan konuyla alakalı hala bir ses yok.