Tecavüz ile suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı ile ilgili yeni gelişme...

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisine tecavüz ettiğini iddia eden kadın Didim Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Tecavüz ile suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı ile ilgili yeni gelişme...
Tecavüz ile suçlanan CHP'li Didim Belediye Başkanı ile ilgili yeni gelişme...
Aydın'ın Didim ilçesinde yaşandığı iddia edilen tecavüz olayı tüm Türkiye'yi sarstı. CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın, kendisinden iş isteyen mağdur kadını bir çiftlik evine götürerek tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur kadına uyuşturucu ve alkol kullandırılırken, rezalet anlarına ait olduğu öne sürülen görüntüler ortaya çıktı. Atabay, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söyledi, İçişleri Bakanlığı iddialar üzerine inceleme başlattı. Görüntülerdeki kişi ile ilgili kriminal inceleme sürerken, mağdur kadın harekete geçti. Bugün avukatı ile birlikte adliyeye gelerek, Didim Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulunacak.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın, kendisinden iş isteyen mağdur kadına tecavüz ettiği iddiası Türkiye'yi salladı. 3 yıl önce gerçekleştiği belirtilen olayın görüntüleri sosyal medyada yayılınca, İçişleri Bakanlığı süratle harekete geçti. İlçeye müfettişler gönderildi, inceleme başlatıldı. Tecavüz ile suçlanan Atabay, 'Görüntülerdeki ben değilim' diyerek iddiaları reddetti. Görüntülerdeki kişinin belirlenmesi için kriminal inceleme sürerken, mağdur kadın da harekete geçti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Tecavüze uğradığını, hayatının en zor günlerini yaşadığını belirten mağdur kadın, cesaretini topladığını ve suçkuların hakettiği cezayı almasını istediğini ifade etmişti. Bugün, Didim Adliyesi'ne avukatı ile gelmesi beklenen genç kadın, Didim Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulunacak.