CHP eski vekilden çarpıcı Kılıçdaroğlu sözleri!

CHP eski Milletvekili Onur Öymen, 2018'de Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuş.

CHP eski vekilden çarpıcı Kılıçdaroğlu sözleri!
CHP eski vekilden çarpıcı Kılıçdaroğlu sözleri!
CHP eski Milletvekili Onur Öymen'in 2018 yılında Halk TV'de yaptığı bir konuşmada CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü. Öymen 2008 yılında ABD'de yazılan raporlarda, Deniz Baykal'ın istifa ettirilip yerine Kılıçdaroğlu'nun getireceğinin yazıldığını söylemiş. Öymen'in o sözleri gündeme bomba gibi düştü. 

CHP ABD TARAFINDAN DİZAYN MI EDİLDİ?

Siyasette ABD Başkan adayı Joe Biden'ın yaptığı küstah açıklamaların yankıları sürerken, CHP kanadından yapılan açıklamalara AK Parti'den sert cevaplar gelmeye devam ediyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugün MKYK toplantısı ardından yaptığı basın açıklamasında CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Çelik, 'CHP'nin Biden'in sözlerine tepkisini koymadan Başkan Erdoğan'ı hedef alan çirkin sözlerine 'Bunun kadar kurulmuş ahlaksız bir cümle duymadım. Kendi demokrasisine sahip çıkması gerekirken kendi Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor. Gerçekten utanç vericidir.' ifadelerini kullanmıştı.  Tartışmalar CHP ABD tarafından dizayn mı ediliyor? tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. 

2008'DE TÜRKİYE HAKKINDA YAYIMLANAN RAPORDA KILIÇDAROĞLU DETAYI

CHP'li eski Milletvekili Onur Öymen'in 2018 yılında Halk TV'de yaptığı bir konuşma yeniden gündeme geldi. 2008'de yayınalanan bir rapordan örnekler veren Öymen o konuşmasında, 'İsveç'te Silkroad (İpekyolu) diye bir enstütü var. Türkiye'deki muhtemel senaryolarla ilgili 60-70 sayfalık bir rapor hazırlıyorlar. Raporda yer alan senaryoda, Türkiye'de iç politikada önemli değişikler olur. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal istifaya zorlanır. Onun yerine Kemal Kılıçdaroğlu gelir ve Kılıçdaroğlu partinin politikalarını değiştirir.' ifadeleri dikkat çekti.