Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor soru!

Beyaz Gazete Yazarı Cengiz Alçayır, skandallarıyla gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu terletecek sorular sordu.

Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor soru!
Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor soru!
CHP'li Ekrem İmamoğlu skandallarıyla gündemden düşmüyor. İmamoğlu seçilmeden önce verdiği hiçbir sözü tutmadı. Sarıyer'de yaşanan mülkiyet sorununu çözeceğine dair söz veren CHP'li İstanbul Belediye Başkanı'nın vaadleri kağıt üzerinde kaldı. Beyaz Gazete yazarı Cengiz Alçayır sözlerini tutmayan İmamoğlu'na çok zor sorular sordu. 

NAMUSU VE ŞEREFİ ÜZERİNE SÖZ VERMİŞTİ

Oysa İmamoğlu Sarıyer'de yaşanan Mülkiyet sorununu çözeceğine dair namusu ve şerefi üzerine söz vermişti. Ancak İmamoğlu bu sorunla ilgili tek bir hamle bile yapmadı. Seçilmeden önce güle oynaya taahütname imzalayan lafta Belediye Başkanı'nın taahhütnamesinde; '... bu alanlarda halen yaşamakta olan hak sahiplerine toplu devredilerek, yerleşimlerin hukuki güvenceye kavuşturulmaları konusunda yetkilerimi kullanacağıma,'  ve 'Mahallenin tamamıyla tartışarak, en az yüzde 70'inin onayı ile hazırlayacağıma' ifadeleri dikkat çekti. İmamoğlu söz verdiği sorunun çözümü için tek bir adım bile atmadı. 

Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor soru!


'BU İMZA SENİN Mİ? SEREF SÖZÜ HALEN GEÇERLİ Mİ?'

Beyaz Gazete yazarı Cengiz Alçayır, İmamoğlu'nun imzaladığı o belgeyi paylaşarak İmamoğlu'nu kan ter içinde bırakacak sorular sordu. Alçayır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 

'1- Aşağıdaki imza sana mı ait?

2-Sarıyer'de söz verdiğin mülkiyet sorunu için zerre kadar da olsa adım attın mı?

3-Verdiğin 'Şeref sözü' halen geçerli mi?

4-Ahali toplu çözüm beklerken, sen, Sarıyer'de boğaz görünümlü mülk satın alıp kişisel sorununu çözmek için hamle yaptın mı?' sorularını sordu.