Ayasofya-i Kebir Cami'ye dikkat çeken ziyaret!

ABD Büyükelçisi kızı ile birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ni gezdi.

Ayasofya-i Kebir Cami'ye dikkat çeken ziyaret!
Ayasofya-i Kebir Cami'ye dikkat çeken ziyaret!
24 Temmuzda ibadete açılan Ayasofya Camii'ne bugün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. ABD Ankara Büyükelçisi Satterfield ve beraberindeki heyet saat 15.00 sıralarından Ayasofya Camii'ne geldi.

Cami içerisine giren Satterfield ve beraberindekilere, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz eşlik etti.

Satterfield 1 saatlik ziyaretinin ardından camiden ayrıldı.

ABD BÜYÜKELÇİSİ SATTERFİELD, AYASOFYA'NIN ARDINDAN RÜSTEMPAŞA CAMİİ'Nİ GEZDİ

Satterfield ve Daira Darnell, Ayasofya Camii'ni ziyaret ettikten sonra Eminönü'nde bulunan Rüstempaşa Camii'ne geçti. Büyükelçi ve Başkonsolos burada yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra ayrıldı. Heyet camiden ayrıldıktan sonra bir süre Eminönü'nde yürüdü.

Büyükelçi Satterfield'in kızının elini tuttuğu görüldü.

ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield, ABD İstanbul Başkonsolosu Daira Darnell ile birlikte, Ayasofya Camii'nin ardından Rüstempaşa ve Fethiye Camii'ni ziyaret etti.

Satterfield ve Daira, Ayasofya ziyaretinin ardından Eminönü'nde bulunan Rüstempaşa Camii'ne geçti. Büyükelçi ve Başkonsolos burada yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra ayrıldı. Büyükelçi Satterfield'in yanında kızının bulunduğu ve kızının elini tutarak yürüdüğü görüldü. Heyet camiden ayrıldıktan sonra bir süre Eminönü'nde yürüdü. Yolun karşısında geçen heyet burada bulunan araçlarına binerek ayrıldı. Büyükelçi ve beraberindekiler daha sonra ise Çarşamba semtinde bulunan Fethiye Camii'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Satterfield ve Daira bölgeden ayrıldı.