6 dükkan aynı anda kundaklanmıştı! Olayda flaş gelişme!

İstanbul Bağcılar’da 6 işyerinin eş zamanlı kundaklanması olayından PKK terör örgütü çıktı. Emniyet güçlerince faillere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

6 dükkan aynı anda kundaklanmıştı! Olayda flaş gelişme!
6 dükkan aynı anda kundaklanmıştı! Olayda flaş gelişme!
Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınmıştı. Açılan soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Olayın ardından terör örgütü PKK çıktı. 

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz günü saat 02.30 sıralarında Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan 6 işyerinin eş zamanlı kundaklanması olayı ile ilgili güvenlik kameraları titizlikle incelendi.

Yapılan araştırmalarda, bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen F.Ö. isimli şahıs 17 Temmuz günü yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametinde ve kullandığı araçta yapılan aramalarda; çok sayıda atıl vaziyette cep telefonu, 3 adet cep telefonu düzenekli basınç etkili el yapımı bomba, Tiner, yanıcı jel, Havai fişek rampası ve meşale ele geçirildi.