Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tepki!

Osman Gökçek, TİP Milletvekili Barış Atay'ın teröristlerle olan bağlantısını anlatırken "Siz mi bu ülkedeki işçileri savunacaksanız Barış Atay" diye konuştu.

Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tepki!
Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tepki!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, koronaya karşı alınan tedbirler kapsamında iptal edilen 1 Mayıs anmaları nedeniyle polisle çatışan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'a tepki gösterdi.

Sözde işçileri savunan Atay'ın işçileri değil teröristleri savunduğu paylaşımlarını gösteren Gökçek ' Siz mi bu ülkedeki işçileri savunuyorsunuz. Sizin ezilenler dediğiniz işte bu teröristler Barış Atay' diye konuştu.

Gökçek, Barış Atay'ın korkak birisi olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı;

ÇAKMA DENİZ GEZMİŞ

Barış Atay her zaman provokasyon yapmaya açık birisi.Kendisini Deniz Gezmiş gibi zannediyor. Yani onun gibi davranmaya çalışıyor, ona özeniyor. Çakma Deniz Gezmiş gibi davranmaya çalıştığı hareketleri var. Bu Barış Atay falan çok korkak insanlar. Bunlar medyanın önüne çıktıkları zaman bu şekilde şov yapmaya çalışan insanlar.

SİZİN EZİLENLER DEDİĞİNİZ TERÖRİSTLER

Kırmızı fularlı kız olarak tanıdığımız Gezi Parkı olaylarında tanıdığımız kadın. Bu kadın kim Rakka'da PKK/PYD güçleriyle birlikte öldü gitti. Onun ölümünden dolayı rahatsızlık duyduğunu söylüyor Barış Atay. Siz mi bu ülkedeki işçileri savunacaksanız. Siz mi bu ülkede ezilenlerin yanında olacaksınız. Sizin ezilenler dediğiniz Barış Atay işte bu teröristler. Bu teröristleri övüyorsunuz. Bir devrimci daha öldü diye üzülüyorsunuz. Ondan sonra kalkıyorsunuz bu ülkede barışı, güzellikleri savunduğunuzu söylemeye çalışıyorsunuz böyle bir şey olamaz.

Osman Gökçek'ten Barış Atay'a tepki!