20 Yıldır Engelli Çocuklarına Tek Başına Bakan Anneye Anlamlı Ziyaret
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 20 yıldır engelli çocuklarına tek başına bakan Emine Yeşilırmak’ı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Poyraz, ”Anneler Günü ve 10-16 Mayıs Engelliler Haftası öncesinde Emine annemizi ziyaret edip, hayır duasını aldık. Anneler Günü’nü kutlayıp evlatları için kendisine iki hasta yatağı hediye ettik. Rabbim kendisinden razı olsun. Emine annemiz toplumumuza örnek bir hayat sürüyor. 20 yıldır evlatlarına göz bebeği gibi bakıyor. Rabbim ondan razı olsun” dedi.
Engelli iki çocuğuna bakan Emine Yeşilırmak, "herkesten Allah razı olsun. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. İki engelli çocuğum var, 20 yıldır tek başıma bakıyorum. Ziyaretime geldiler, çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
