Karabük Milletvekillerinden Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Eldemir'e Ziyaret

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'e ziyarette bulundu.

Ünal ve Güneş tarafından yapılan yazılı açıklamada, Karabük'ün sağlık hizmetinin aksamaması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulabilmek adına her fırsatta Sağlık Bakanlığı'nın ziyaret edildiği, il ve ilçelerin ihtiyaç duyduğu tüm sağlık taleplerinin yakından takibini yaptıkları belirtildi.

Açıklamada, "AK Parti Karabük milletvekilleri olarak Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir beyi ziyarette bulunup ilimizin birçok konusu hakkında görüşme fırsatı bulduk. Ziyaretimizde, yapımı devam etmekte olan Beşbinevlerdeki hastanemizin son durumunu, ihalesi yapılan Ovacık Entegre Devlet Hastanemizi, Eskipazar Devlet Hastanemizin durumunu ve çok önemsediğimiz yapım programımızda olan 100 Yataklı Ek Hastanemizi değerlendirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca ilimizdeki doktor ihtiyaçlarımızı dile getirip sayın bakanımızdan desteklerini istedik." denildi.

Kaynak: AA