Serdivan Aralık Ayı Meclis Toplantısı Pandemi Tedbirlerince Gerçekleşti
Serdivan Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı pandemi tedbirlerine ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Özellikle pandemi sürecinde dezavantajlı guruplar başta olmak üzere yaşlı vatandaşların sağlık kuruluşlarına ulaşımlarına ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Alemdar, bu kapsamda tam donanımlı yeni bir nakil aracının belediyenin araç filosuna eklenmesinin hizmet kalitesini ve hızını daha da arttıracağını söyledi.
Başkan Alemdar’a hassasiyeti için teşekkür ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Şaban Koludra, hasta nakil aracının yanı sıra Başkan Alemdar’ın zaman zaman hem özel aracını hem de makam aracını hasta nakli için kullandırdığına da şahit olduklarını ifade ederek bunun için da ayrıca teşekkür ettiklerini söyledi.
