Uşak'ta 'En İyi Narkotik Polisi Açıklaması Anne' Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğince, "En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi" kapsamında toplantı düzenlendi.

Uşak'ta 'En İyi Narkotik Polisi Açıklaması Anne' Toplantısı Yapıldı
İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, annelere eğitim verildi.

Toplantıya katılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, vatandaşları uyuşturucudan korumak için toplumun her kesimini içine alan bir mücadelenin gerektiğini, bu kapsamda ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli çalışmaları yaptığını söyledi.

Uyuşturucuyla mücadeleyi annelerle sürdürmek istediklerini aktaran Kocabıyık, "En değerli varlıklarımız çocuklarımızı bu illetten uzak tutmak için sizin gücünüze ve kararlığınıza ihtiyacımız var. Evladı söz konusu olduğunda şefkati yüce olan annelerimizin gücü de karşı konulmaz olur. Biz de sahip olduğunuz bu güç ile bu mücadeleyi beraber yürütmek istiyoruz." dedi.

Eğitime katılan annelere teşekkür eden Vali Funda Kocabıyık, şöyle devam etti:

"Gelin bu mücadeleyi beraber verelim. Canlarımızı korumak için yaptığımız çalışmalarda siz de bize daha fazla destek olun. Lütfen, çocuklarınızı gözlemleyin, hal ve hareketlerindeki değişikliklerde dikkatli olun. Şüphelendiğiniz bir durumda bizimle iletişime geçin. Gelin, evlatlarımızın uyuşturucuya bulaşmalarına izin vermeyelim."

Toplantıya, Kocabıyık'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ile kadınlar katıldı.

Kaynak: AA