Nostalji Vapuru İzmir Körfezinde Sefere Çıkıyor
Hizmete girdiği 1951 yılından bu yana İzmirlilerin gönlünde taht kuran ve şehrin simgelerinden biri haline gelen Bergama Vapuru, yeni bir yolculuğa çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Nostalji Vapuru" adı verilen program kapsamında tarihi gemiyle 31 Ağustos’tan itibaren körfez turları düzenleyecek.

Bilet satışları başladı
En fazla 300 yolcuyla sınırlı tutulacak turlar için bilet satışı Konak, Bostanlı ve Üçkuyular iskelelerinden 09.00-19.00 saatleri arasında yapılıyor. Gemide yer kalması durumunda Üçkuyular İskelesinde seferden bir saat öncesine kadar bilet satışı yapılacak. İki saatlik körfez turu bileti kişi başı 25 TL’den satışa sunulacak. Bergama Vapuruna yolcu alımının saat 19.30’da başlanacağı, 20.00’de hareket edileceği ifade edildi.
31 Ağustos Cumartesi akşamı yapılacak ilk seferde sanatçı Hamdi Akatay ve Dokuz Sekizlik Jazz Project’in sahne alacağı da kaydedildi.
