İstanbul’ da Doğanın Ortasında Yaşam Olanağı

Eşsiz bir proje olarak başlatılan Acarkent, İstanbul gibi dünyanın en yoğun nüfusa sahip ve en büyük şehirlerinden birinin içerisinde ve doğanın ortasında muhteşem bir yaşam standardı sunmak üzere planlandı.

İstanbul’ da Doğanın Ortasında Yaşam Olanağı

Eşsiz bir proje olarak başlatılan Acarkent, İstanbul gibi dünyanın en yoğun nüfusa sahip ve en büyük şehirlerinden birinin içerisinde ve doğanın ortasında muhteşem bir yaşam standardı sunmak üzere planlandı. İstanbul Boğazı’ nın üst bölümü olan Beykoz’ da ormanların içerisinde çok büyük bir alana yayılan acarkent villaları, benzersiz bir yaşam kalitesi ve standartları sunuyor. Şehrin gürültüsü ve keşmekeşinden uzakta, aynı zamanda çok katlı mimari sistemi yerine villalardan oluşan, doğanın doğal dokusuna uyumlu yerleşim alanlarında, yaşamlarınızı tatil yapar gibi sürdürebilirsiniz. Benzersiz bir proje olan yerleşim birimimiz, aynı zamanda İstanbul’ un merkezine çok yakın konumlanmış, tüm ihtiyaçlar için özel olarak hazırlanmış alış veriş olanağı sunan, aynı zamanda çok merkezi konumda bulunan bir yerleşim birimi olarak hazırlandı.

 

Her ihtiyaca göre farklı büyüklüklerde tasarlanan villalarımız, farklı özellikler ve talebe göre değiştirilebilen özelliklere sahip. acarkent satılık villa sayısı her geçen gün azalmaya ve bölgeye yerleşimde aynı oranda ve sürekli artmaya devam ediyor. Farklı villa tipleri ve farklı fiyat koşullarına sahip olan villalarımızı görmek, detaylarıyla incelemek için, en kısa süre içerisinde konuğumuz olmanızı tavsiye ediyoruz. Benzersiz bir proje olarak çok büyük ilgi gören Acarkent, sahip olduğu yaşam standartlarıyla, yaşam kalitenizi arttırarak, daha mutlu, daha sağlıklı ve daha uzun bir ömüre sahip olmanızı sağlayacak kadar etkili bir yerleşim alanıdır.

 

acarkent kiralık villa sistemimiz, bu bölgede villa satın almak istemeyen ancak yerleşmek isteyenler için özel olarak hazırlanmış bir sistem. Farklı tip ve büyüklükteki villaların, ihtiyaca göre kiralanması sistemimiz, yoğun bir ilgi görüyor. Büyük bir kasaba olarak düşünebileceğiniz yerleşim alanımızda, yaşam dinamizminin yüksekliği, sürekli olarak yerleşim alanımıza yeni sakinlerin gelmesine sebep oluyor. Bu benzersiz yaşam alanında çok yüksek yaşam kalitesiyle yaşamak, ömrünüzü uzatmak, doğanın keyfini çıkarmak ve aynı zamanda da İstanbul’ un merkezine çok yakın olmak istiyorsanız, mutlaka Acarkent’ i ziyaret etmelisiniz. Benzersiz projemizin muhteşemliğine yakından şahit olmak için, Villarımızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.