Azerbaycan'da 6 Büyüklüğündeki Depremde Birçok Bina Hasar Gördü
Dün Azerbaycan’ın İsmayıllı-Şamahı bölgesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde birçok ev, iş yeri ve okul hasar gördü.

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgede 3 vatandaşın depremden kaçarken yaralandığı ve yaralıların hastanelere sevk edildiği bildirildi.
Olay bölgesine giden Olağanüstü Haller Bakanı Kemaleddin Haydarov, depremde hiçbir zayiat olmadığını, hasarın belirlenmesi için komisyon oluşturulduğunu ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından deprem hasarının belirlenmesi ve giderilmesi talimatı verildiğini açıkladı.
Yetkililer, tehlikeli evlerin sakinlerinin geçici olarak diğer evlere yerleştirileceğini ve tamirat yapılması için devlet tarafından yardım yapılacağını açıkladı.
