Beslediği Kediyi O Halde Görünce Gözyaşlarına Boğuldu
Antalya’da bir site içerisindeki deponun demir parmaklıklarına çelik telle asılmış halde kedi bulundu. Kedileri besleyen genç kadın, bazı site sakinlerinin kendisine bu yüzden mobbing uyguladığını iddia ederek, asılı haldeki kedisinin yanında uzun süre gözyaşı döktü.

“İnsanlık dışı bir şey bu”
Yaşadığı o anları gözyaşları içerisinde İhlas Haber Ajansı muhabirine anlatan Yurtdaş, “Uzun süredir burada sorunlar yaşıyorum. Kedileri istemiyorlar. Sokak hayvanlarına bakıyorum ben sitenin arka bahçesinde. Kedilerin varlığından rahatsız olanlar var. Bugün bu acı tabloyla karşılaştım. Beslediğim sokak kedimi bilerek boynundan bağlayıp asmışlar. İnsanlık dışı bir şey bu” dedi.
“Bana sürekli mobbing uyguluyorlar”
Sitede bazı kişiler tarafından kendisine mobbing uygulandığını ileri süren Yurtdaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Annem, babam kanser hastası. Sürekli bize baskı yapıyorlar buradan çıkmamız için. Kedilere bir şeyler yapacaklarını söylüyorlar. En sonunda asarak öldürdüler. Sitede istemeyen çok kişi var. Misilleme yapıldığını düşünüyorum. ‘Beslemeyin’ diyorlar. Ben zaten sitede değil, arka tarafta besliyorum. Kedinin girip çıktığı her yer yaşam alanıdır. Onların yaşam alanlarını biz işgal ettik. Benim yasal hakkımı da elimden alıyorlar. Sürekli mobbing uyguluyorlar bana. Ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü bu bir uyarı gibi geliyor. Bir kedi asmak ne demek. Bugün kedi asan, yarın insan asar.”
