Erdemli Belediyesi'nin Okulları Desteği Sürüyor
Erdemli Belediyesi, eğitim kurumlarına verdiği destek kapsamında 75.Yıl Anaokulu’nda boya tamirat işlerinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

Eğitime desteklerinin artarak devam ettiğini dile getiren Tollu, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.
Tollu, “Ekiplerimiz yeni eğitim yılı başlamadan taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta 75.Yıl Anaokulu’nun boya-badana tadilat işlerini gerçekleştirdi. Bu okulumuzda çevre düzenlemesi çalışmalarımız ise tamamlandı. Öte yandan birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
