İHH, Kurban Bağışlarını 103 Ülke Ve Bölgeye Ulaştıracak

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, İHH İnsani Yardım Vakfının kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için "Paylaştığın senindir, paylaş sevindir" sloganıyla dünyanın 103 ülke ve bölgesinde kurban kesimi yapacağını.

Yenipazar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 26 yıldır yürüttüğü kurban çalışmalarında her yıl daha fazla bölgeyi ziyaret ederek milyonlarca insana yardım ulaştırdığını söyledi.

Dernek olarak da hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını dile getiren Yenipazar, şunları kaydetti:

"İHH, bu Kuran Bayramı'nda kurban bedelini 750 lira olarak belirledi. Vekalet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği olarak da 26 yıldır olduğu gibi bu yıl yeniden yola çıkıyoruz. Hayırseverlerimizin kurbanlarını Türkiye dahil olmak üzere 103 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Hayırseverlerimiz de kurban hisselerini bu iyilik kervanına katabilirler. Hayırseverlerimiz kurban bağışlarını Saray Mahallesi'nde bulunan dernek binamıza, Karagöz Camisi yanındaki İHH standımıza makbuz karşılığında yapabilirler. Ayrıca hayırseverlerimiz Kuveyt Türk Bankasında bulunan hesabımıza da bağışta bulunabilirler."

Kaynak: AA