Canan Kaftancıoğlu o tweeti bakın nasıl savundu?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'DAEŞ'çi' muamelesi yaptığı tweetleri kendisinin attığını kabul ederken, durumu toparlamak için saçma sapan cümleler kullandı.

Canan Kaftancıoğlu o tweeti bakın nasıl savundu?
Canan Kaftancıoğlu o tweeti bakın nasıl savundu?
Habertürk TV'de ekrana gelen ‘Gerçek Fikri Ne?' programına canlı yayın konuğu olan Canan Kaftancıoğlu, tartışılan tweetleriyle ilgili sorulan bir soruya yanıt verdi.

SKANDAL TWEETLERE SAHİP ÇIKTI


Kübra Par, Kaftancıoğlu'na 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve diğer skandal tweetlerin kendisine ait olup olmadığını sordu. Kaftancıoğlu ise bu tweetlerin kendisine ait olduğunu kabul etti.

CANLI YAYINDA ZİRVELEDİ


Canan Kaftancıoğlu çok tartışılan ‘Mehmetçikten utandığıyla' ilgili tweetle ilgili de konuştu. Kaftancıoğlu “ Eleştirim Mehmetçiğe değil o haberin veriliş şekline yani basın kuruluşunaydı. Mehmetçik elleri arkasında bağlı bir teröriste yemek yediriyordu. Bunun bu şekilde haber verilmesi bir utanç vesilesidir. Burada kim olursa olsun bu insanlık dersini bu şekilde bir teröristin elleri bağlı bir şekilde yemek yediriliyor olmasını o günün koşullarında insanlık dersi olarak vermek televizyonlarda zanlılara güncelleme yapıldı denilmesinden hiç farkı olmaz. O nedenle eleştirdim.” dedi.