İBB'den 'İstanbul'da Yaz Neşesi' Etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'İstanbul'da Yaz Neşesi' etkinlikleriyle İstanbulluları sanatsal aktivitelerle buluşturuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulluların yaz akşamlarında keyifli zaman geçirmeleri için şehrin 49 noktasında "İstanbul'da Yaz Neşesi" etkinlikleri düzenliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, nüfusun yoğun olduğu cadde, sokak, park ve meydanlarda düzenlenen sokak konserlerinde İstanbullular sanatsal aktivitelerle şehrin merkezi noktalarında buluşuyor.

9 Eylül'e kadar cuma, cumartesi ve pazar akşamları halkın müzikle buluşacağı etkinlikler, 27-28 ve 29 Temmuz tarihlerinde de sanatçıların performanslarına sahne olacak.

Ataşehir, Bahçelievler, Başakşehir, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer, Sultangazi, Şile ve Şişli ilçelerinde verilecek konserlerde Berk Özbek, Neşe Demir, Volkan Aslan, Burak Ahıskalı, Elincan Vayiç, Yaprak Sayar, Golden Horn Brass, Tramvay Müzik Grubu, Orhan Aykut, Hamdiye Erol, Misal (Resul Aydemir), Divane Grub, Çiğdem Elmas, Sabriye Sayın, Orhan Çakmak, Volkan Aslan, Mine Geçili, Şems Trio, Tarkan Öngen, Sedat Anar sahne alacak.

Etkinlikler kapsamında Engelliler Müdürlüğü'nde (İSEM) eğitim alan engelli bireylerin oluşturduğu İSEMX Müzik Grubu da 27 Temmuz Cuma saat 19.00'da Şişli'de konser verecek. Çok sayıda enstrümanı çalan grup üyeleri, hem orkestrada hem de vokalde görev alıyor.

Müzikseverler, İstanbul'da Yaz Neşesi etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.kultursanat.ibb.istanbul adresinden ulaşabilecek.

Kaynak: AA