Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na: Finansörlerini açıkla

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, sık sık Erdoğan'a tazminat ödemek zorunda kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Kılıçdaroğlu'nun bir ya da birkaç finansörü var demektir. Kim bunlar? Açıkla" diye seslendi.

Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na: Finansörlerini açıkla
Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na: Finansörlerini açıkla
Son olarak 3 ayrı manevi tazminat davasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 95 bin TL tazminat ödemesine hükmedildi.

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, sık sık Erdoğan'a tazminat ödemek zorunda kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Kılıçdaroğlu'nun bir ya da birkaç finansörü var demektir. Kim bunlar? Açıkla' diye seslendi.

Pazarcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'a ödeyeceği son tazminatı değerlendirdi.

'BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?'

'Bu defa da 95 bin lira...' ifadesini kullanan Pazarcı, 'Erdoğan'ın açtığı 3 ayrı manevi tazminat davasında Kılıçdaroğlu'nun 95 bin lira ödemesine hükmedildi. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Kılıçdaroğlu ödedikçe ödüyor, servet kaybetti; ama üslubunu bir türlü değiştirmiyor. Ne İş Bankası, ne de parti kasası olamaz' şeklinde konuştu. Emin Pazarcı şöyle devam etti:

'AÇIKLASA DA VATANDAŞ ÖĞRENSE...'

'Kılıçdaroğlu bu tazminatları cebinden ödemek zorunda. 'Param yok' demesine rağmen tıkır tıkır tıkır ödüyorsa, bir ya da birkaç finansörü var demektir. Kim bunlar? Sürekli 'şeffeflık' diyor, açıklasa da vatandaş da öğrense.'

Emin Pazarcı'dan Kılıçdaroğlu'na: Finansörlerini açıklaKılıçdaroğlu, Erdoğan'a tazminat ödeyecek