MHP İzmir Milletvekili Adayı Kalyoncu Açıklaması

'Türkiye’yi bölme ve parçalama siyasetini akamete uğrattık.'

MHP İzmir milletvekili adayı Hasan Kalyoncu, "Çanakkale’de İstiklal Harbi'nde kesemedikleri hesabı görmek için en son 15 Temmuz’da harekete geçtiler, çok şükür ki milletimizin ferasetiyle büyük güçlerin Türkiye’yi bölme ve parçalama siyasetini akamete uğrattık." dedi.

Kalyoncu, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir dönem yaşadığını, iç ve dış düşmanların Türkiye karşıtı her türlü saldırıyı yaptıklarını ifade etti.

Bu saldırılardan birinin de 15 Temmuz'da yaşandığını ve millet tarafından bertaraf edildiğini belirten Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Çanakkale’de, İstiklal Harbi'nde kesemedikleri hesabı görmek için en son 15 Temmuz’da harekete geçtiler, çok şükür ki milletimizin ferasetiyle büyük güçlerin Türkiye’yi bölme ve parçalama siyasetini akamete uğrattık.15 Temmuz’da karşı karşıya bulunduğumuz saldırı çoklu bir zeka tarafından ince ince planlanmış bir saldırıdır.

Planın sahipleri FETÖ, PKK ve İŞİD gibi farklı olduğu zannedilen ama aynı amaca hizmet eden pek çok karta sahiptir. 15 Temmuz’dan sonra da ince bir planla bu örgütler üzerimize salınmaktadır. Şimdi de ekonomik olarak saldırıyorlar. Şunu söyleyeyim ki onlar saldırdıkça biz daha da kenetleneceğiz, daha da bir ve bütün olacağız. Cumhur İttifakı da bu saldırılara karşı bu birlikteliğin adıdır."

Kaynak: AA