Kardeşlik Sofrası Bu Kez Hilvan'da Kuruldu

Şanlıurfa’da her gün farklı bir ilçede ’Kardeşlik sofrası’ adı altında buluşmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’nin adresi bu kez Hilvan oldu.

Kardeşlik Sofrası Bu Kez Hilvan'da Kuruldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca şehir merkezi ve tüm ilçelerde düzenlediği iftar buluşmalarına devam ediyor. Ceylanpınar’ın ardından bu kez Hilvan’da Kardeşlik sofrası adı altında binlerce vatandaşı aynı çatı altında buluşturdu. İlçe Belediyesi eski binası önünde düzenlenen buluşmada, halkı selamlayarak bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan’a her zaman hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.



Hilvan’da alt ve üst yapı çalışmaları ile kırsala yönelik uygulamaları halka anlatan Çiftçi, "Hilvan ilçemiz için kısa sürede tamamlamayı planladığımız Katı Atık Aktarma İstasyonunu projelendirdik. Bunun yanında alt ve üstyapı çalışmalarımız ile Hilvan’ı daha da modern hale getirmek istiyoruz. Ardından ilçe merkezimizdeki eski Toprak Mahsullerinin yerini park, kütüphane ve devamında kültür merkezi olarak tasarlıyoruz. İşte tüm bu hizmetler ilçe halkımızın daha da modern bir Hilvan’da yaşaması içindir" dedi.

"Türkiye hiç bir zaman boyun eğmeyecek"

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de değinen Çiftçi, "Hizmet AK belediyelerin ve AK hükümetlerin işidir. Türkiye’mizin yakın geçmişine bakarsak çok güzel bir yükselme var. Birileri bu yükselmenin ve huzurumuzu bozmanın peşinde. Amaç seçime giden Türkiye’nin önünü kapatmaktır. Türkiye ekonomisini sıkıştırmak istiyorlar. Parayı şirketler vasıtasıyla çekmek istiyorlar. Amaç insanlar sıkıntıya girsin ve seçimde AK Partinin reyi düşsün. Ama bunun farkındayız. Türkiye eski Türkiye değil. Hiç kimse Türkiye’yi on binlerce kilometre uzaklıktan diz çöktüremez. Türkiye artık faiz baronları ile hareket etmek istemiyor. Vatandaşının vergileri ile vatandaşa hizmet etmek istiyor. Ancak biz böyle zenginleşebiliriz. Bunun için Cumhurbaşkanımız ve meclisimiz güçlü olmalı. 4 yılda 6 seçim yaşadık, halkımız perişan oldu. Artık 5 yıl ülkemiz önüne baksın. Yeni sistemde güçlü bir Cumhurbaşkanlığı ve bağımsız bir yargı var. Bu güçlü ülkelerin sistemidir. Türkiye’nin güçleneceğinden korktukları için bunu istemiyorlar. Bizi karıştırmaya ve karşı karşıya getirmek istiyorlar. Ama geçmişte olduğu gibi gelecekte de millet doğru olanı yapacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA