MHP Milletvekili Adayı Özyürek Açıklaması'cumhur İttifakı 2023'E Kadar Devam Edecek'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 1’inci sıra milletvekili adayı Ahmet Özyürek, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan destek ve dua isteyen Özyürek, "Cumhur İttifakı’nın 2023’e kadar devam edeceğini belirterek bu birlikteliği bozmak isteyenlere inat Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

Özyürek, İttifak’ın 25 Haziran’da sona ereceği şeklinde dedikoduların üretildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli tarafından 2023 yılına kadar yapılan ve ülke bekası ön planda tutulan bir ittifaktır. Bunun sona ereceğini söyleyenler milliyetçi ve muhafazakar kesimin birlikteliğinden rahatsız olan yada kendi şahsi menfaatleri peşinde koşan insanlardır. Halkımız bu tür dedikodulara itibar etmesin ve 24 Haziran’a kadar ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için milletvekilliğinde ise MHP’ye destek olsunlar."
Daha sonra Pazartesi Pazarı’nda gezilerine devam eden Özyürek, pazarcı esnaflarının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Özyürek’e gezisinde Sivas Pazarcılar Odası Başkanı Adem Argın da eşlik etti.
