Başkan Albayrak Karaidemir Mahallesi'nde Sahur Programına Katıldı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesine bağlı Karaidemir Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına katıldı.

Başkan Albayrak "Bu sene 11 ilçemize bağlı 17 mahallemizde 17 sahur yapacağız. İlk sahurumuzu da Karaidemir Mahallemizde yapıyoruz. Biz Karaidemir Mahallemize çok önem veriyor ve çok seviyoruz. Karaidemir kadınlarının sahura katılmaları da beni ayrıca çok memnun etti. Ramazan ayı İslam aleminin en kutsal aylarının başında geliyor. Ramazan ayının tüm İslam alemine, tüm dünyaya güzellikler ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Nice Ramazanlarda buluşmayı temenni ediyorum. Biz sayın başkanımla 4 yıldır Malkara ilçemize ve köylerine elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Kalan süre içinde de çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Önümüzde biz seçim var. Bu seçimin de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Başkan Albayrak sahur programı sonunda Karaidemir Mahalle Muhtarı Hüseyin Turhallı olmak üzere, Karaidemir kadınlarına ve tüm Karaidemir halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
