Konyaaltı Belediyesi Kreşleri'nde Annelere Sürpriz
Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Anneler Günü için hazırladıkları etkinlikle, annelerine sürpriz yaptı.

Uncalı Kreşi’nde ise öğrenciler şiir ve şarkılarıyla annelerinin karşısında çıktı. Kreş öğrencileri annelerine hem duygu dolu hem de neşeli anlar yaşattı. Etkinlik sonunda Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer, çocuklar ve annelerle birlikte pasta kesti. Cansel Tuncer, günün anısına annelerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kendisinin de bir anne olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Tuncer, “Annelik çok kutsaldır. Minik öğrencilerimiz anneleri için çok güzel etkinlikler gerçekleştirdi. Sizlerle bu duyguyu paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.
