Aşçılık Öğrencilerinden '2. Makarna Festivali'
Toros Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı ve Arbella Makarna işbirliğiyle düzenlenen 2. Makarna Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik sonunda açıklama yapan Süngü, “Aşçılık mesleği hayatımızda çok önemli bir rolü olan bir meslek ama günümüze kadar önemi ve değeri pek bilinmeyen bir meslek haline geldi. Bu yüzyıldan sonra aşçılık mesleği her zaman için en önemli bir meslek olarak gündemde kalacak ve öyle devam edecek. Aşçılık bir sanattır ve değeri hiçbir zaman kaybolmaz. Bugün ki festivalde öğrencilerin motive olması ve geleceğe hazırlanması açısından oldukça başarılı oldu, bu tür etkinliklerin daha sık yapılması olumlu yansıyacaktır” dedi.
Toros Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Mehmet Fatih Kayran de “Arbella Makarna ile bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Makarna Festivali sonunda öğrencilerimize iyi bir program uyguladığımızı düşünüyorum. Festivale katılan öğrencilerimize, şeflerimize, Hafsa Sultan Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
