Manisa'da 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Manisa'da "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formu" düzenlendi.

Doç. Dr. Ferhan Sayım, Manisa Ticaret Borsası'nda düzenlenen forumun açılışında yaptığı konuşmada, bu çalışmanın Cumhurbaşkanlığı ile yerel ve genel seçimlerin yapılacağı 2019 öncesinde şehirlerin ekonomik yatırım anlamında beklentileri ve taleplerinin belirlenmesini amaçladığını söyledi.

Seçmen beklentilerinin önemine değinen Sayım, bu çalışmaların 2019 için çok önemli olduğuna vurguladı.

Sayım, şöyle devam etti:

"Her şehirde yapılması planlanan ancak yapılamayan özellikle yapımına başlanmış ama tamamlanmamış ve halkın talep ettiği ekonomik yatırımların, şehrin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu ihtiyaçların karşılanması, aynı zamanda 2019 seçimlerine de güçlü bir hazırlık oluşturacaktır. Bu forumla her şehirde vatandaşların görmek istediği projeler belirlenmeye çalışılacak. Parti ve seçmen arasında seçim öncesinde güçlü bir bağ kurulması beklenen hedefler arasındadır. Şehirlerin ekonomik beklentileri ve sorunları genel merkeze ulaştırılacak."

Toplantıya, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti teşkilatı, kentteki sivil toplum örgütleri ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA