Artuklu Belediyesi Kadınlar Günü'nü Yaylı Mahallesi'nde Kutladı

Artuklu Belediyesi Kadınlar Günü’nü Artuklu ilçesinin kırsal mahallelerinden biri olan Yaylı Mahallesi’ndeki kadınlar için düzenlenen bir etkinlikle kutladı.

Artuklu Belediyesi Kadınlar Günü'nü Yaylı Mahallesi'nde Kutladı
Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’ün eşi Şeyma Öztürk’ün katılımıyla, Mardin Kamer Vakfı ve Gönülleri işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Yaylı Mahallesi kadınlarının ilgisi büyüktü.

Etkinlikte konuşan Şeyma Öztürk, Artuklu Belediyesi’nin kadınlara yönelik faaliyetleriyle ilgili bilgi vererek, “Biliyoruz ki kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Toplumda bu kadar anlamlı yere sahip olan kadınlarımızın hak ettikleri değeri görmeleri için Artuklu Belediyesi geride bırakılan 1 yıllık süreç içerisinde kadına yönelik birçok projeye imza attı atmaya da devam ediyor” dedi.

Artuklu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince etkinlik için özel olarak hazırlanan ve her birinde gelecek günlerle ilgili güzel temennilerin asılı olduğu dilek balonları Şeyma Öztürk eşliğinde Yaylı Mahallesi kadınları tarafından eş zamanlı olarak semaya bırakıldı. Uçan balonlar gökyüzünde görsel şölene sahne oldu. Çocukların unutulmadığı anlamlı etkinlikte, palyaço gösterileri yapılırken, yüz boyama etkinliği ve oyunlarla Yaylı Mahallesi çocukları unutamayacakları bir gün geçirdiler. Ayrıca kadınlar ve çocuklar için hazırlanmış hediyeler kadınlara takdim edildi.
Kaynak: İHA