Ataşehir Belediyesi 9. Tiyatro Festivali

Festivalde 13 oyun, 4 atölye, 3 söyleşi ve 2 sergi tiyatroseverlerle buluşacak.

Ataşehir Belediyesi 9. Tiyatro Festivali’nde bu yıl 24 günde,13 oyun, 4 atölye, 3 söyleşi ve 2 sergi, tiyatroseverlerle buluşacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 23 Mart- 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivalin 19 Mart'taki galasında, festivalin onur konuğu Zihni Göktay’a ithafen belgesel gösteriminin yanı sıra "75. Yaşında İsa Çelik’in Objektifinden Tiyatro Dünyası" sergisi ve açılış konseri gerçekleştirilecek.

Bu yıl da Türk tiyatrosunun değerli isimlerini tiyatroseverlerle buluşturacak festivalde, oyunların biletleri ücretsiz olarak "Bir Kitap, Bir Bilet" kampanyası kapsamında dağıtılacak. Bilet bedeli olarak bağışlanan kitaplarla, Anadolu’daki ihtiyaç sahibi okullara ve "Bu Takside Kitap Var" kampanyasına destek olunacak.

Festival kapsamında Müjdat Gezen, Rıza Kocaoğlu, Emre Altuğ, Bülent Çolak, İlker Ayrık, Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Sarp Aydınoğlu, Serkan Keskin Ataşehirlilerle buluşacak.

Festivalin söyleşi bölümünde ise tiyatro duayeni Zihni Göktay, Okan Bayülgen, İlker Ayrık ve Aykut Taşkın’la sanat dolu sohbetler gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA