USD (Alış - Satış) : 8,55 - 8,56 EURO (Alış - Satış) : 10,36 - 10,38
İLKER AYRIK HABERLERİ
 1  2  ...  6 

İlker Ayrık kimdir?

2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı.

Rol aldığı oyunlar:
Annem Yokken Çok Güleriz
Cimri
Uçurtmanın Kuyruğu
Sığıntılar
Vişne Bahçesi
Oz Büyücüsü

Filmografisi:
80'ler 2012 - Çağatay
Çakallarla Dans 2010 – Servet
Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı
Geniş Aile 2009 – Mürsel
A.R.O.G 2008 – Esnaf
Cesaretin Var mı Aşka 2008 – Hüsnü
Babam Adam Olacak 2008 – Ayhan
Gökten Üç Elma Düştü 2008
Çocuk (film...tamamı
İLKER AYRIKVİDEOLARI
İLKER AYRIKFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı