Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelecek olan Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak oyuncu kadrosunda kimler var sorusu fragmandan sonra gündemde. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi birinci bölüm fragmanı konusu ve detayları haberimizde.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de ekrana gelecek ve başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi'nin rol alacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi başlama tarihi fragmandan sonra merak edilmeye başlandı. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi başlama tarihi belli oldu mu?

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Ocak ayında ekrana geleceği açıklanan fakat ekrana gelmeyen Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak sorusu fragmanın ardından sorulmaya başlandı. Kanal D'nin resmi sitesine baktığımız zaman Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin henüz başlama tarihinin belli olmadığını görüyoruz. Fragmanın ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

BAŞROL OYUNCUSU DEĞİŞTİ


Kenan İmirzalıoğlu'nun partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Selin Demiratar ile anlaşan ekip daha sonra ünlü oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Selin Demiratar'ın yerine ise Fi dizisinden de tanıdığımız bir isim kadroya dahil oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde başrol oynayacak.

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİNİN KONUSU


Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yaz aylarında yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2017 - 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrolü, Kenan İmirzalıoğlu üstlenecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.