Yeni Kırıkkale Valisi Turizm Alanlarıyla İlgili Rapor İstedi
Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale’ye atanan Vali Yunus Sezer, göreve başlamasının ardından turizm alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Sezer, bir hata içerisinde turizm alanlarının sorunları hakkında makamına rapor sunulmasını istedi.

İncelemeleri sonrası genel bir değerlendirmede bulunan Vali Sezer, inceleme yaptığı alanlarda planlanan çalışmalar ile karşılaşılan sorunların rapor edilerek bir hafta içerisinde makama sunulması talimatı verdi.
İnceleme ziyaretlerinde, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Sait Özkılınç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Karakeçili Kaymakam Vekili Kemal Sefa Gökmenoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ile İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.
