Öğrenciler Sandık Başına Gitti, Oy Kullanıp Temsilci Seçti
Tunceli’de öğrenciler sandık başına gidip oy kullanarak okul temsilcisini seçti. Öğrencilerin seçimi normal seçimleri aratmadı.

Seçim öncesi konuşan ve vaadlerini açıklayan Polat; "Okulumuzun kantininde tost makinesi olacak, yeni bir futbol sahası ve bir park yapılacak. Yeni oyun alanları ve haftada bir kez sinema, tiyatro etkinlikleri yapılacak. Haftada bir kez boyama fastivali yapılacak. Kazanacağıma inanıyorum. Seçim çalışmaları yaptık. Pankartlar ve sloganlar hazırladık. Hep birlikte el ele bütün oylar Melek’e, Melek’e oy verin okulda rahat edin. Hem akıllı hem çalışkan işte Melek Başkan şeklinde sloganlar hazırladık" dedi.
Öğrenci temsilcisi seçiminde tam bir demokrasi örneği verdiklerini dile getiren Okul Müdürü Tümer Balcı ise, "Öğrencilerimize seçme ve seçilme bilinci kazandırmayı amaçladık. Okul temsilcisi seçimlerini öğrencilerimiz tam bir demokratik olgunluk içinde gerçekleştirdi. Öğrencilerimize aslında bu seçimde demokrasiyi, demokrasinin tanımını ve önemini vurgulamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
